5 Arsye Pse Bizneset Duhet Të Përdorin Mediat Sociale

5 Arsye Pse Bizneset Duhet Të Përdorin Mediat Sociale Pavarësisht se çfarë ju jeni duke orfuar për blerësit tuaj, përdorimi i Mediave Sociale si një mjet marketingu mund t’ju ndihmojë të rrisni potencialin e brandit tuaj pse jo edhe të portofolit. Ka shumë arsye pse bizneset duhet të përdorin mediat sociale, por sot kam zgjedhur Read more about 5 Arsye Pse Bizneset Duhet Të Përdorin Mediat Sociale[…]

Në Nëntor Ndiqeni Bob Proctor në Serbi

Në Nëntor Ndiqeni Bob Proctor në Serbi Ju mund të zgjidhni të jeni prezent në event ose mundeni ta ndiqni Live.  REZERVONI KËTU  Çfarë qëllimi ka ky Event Live?  Përcaktimi dhe arritja e Qëllimeve Të kuptojmë diferencën mes asaj që ne dimë dhe asaj që ne bëjmë Si ta përdorni mendjen tuaj për të arritur Read more about Në Nëntor Ndiqeni Bob Proctor në Serbi[…]

Si Të Përdorni Platformat Freelance Për Të Punuar Online

Si Të Përdorni Platformat Freelance Për Të Punuar Online Dhe Të Fitoni Para Për tju treguar se sa e gjerë është hapësira se ku dhe si ju mund të punoni online, çdo jave ju do të keni të paktën një opsion se si të filloni që sot të punoni online dhe të fitoni para. Sot Read more about Si Të Përdorni Platformat Freelance Për Të Punuar Online[…]

Një Adresë Viabox Për Blerjet Tuaja Online

Një Adresë Viabox Për Blerjet Tuaja Online Kohët e fundit më është kërkuar të bëj konsulencën e një kompanie amerikane në lidhje me prezencën e saj online. Kjo kompani, Viabox,  është e lokalizuar në Oregon, Shtetet e Bashkuara dhe si profil të aktivitetit të saj ka “package forwarding”, e thënë më qartë, kjo kompani vendos Read more about Një Adresë Viabox Për Blerjet Tuaja Online[…]

Reklamat në Instagram: Çfarë iu Duhet të Dini që Reklamat Tuaja të Konvertojnë

Reklamat në Instagram: Çfarë iu Duhet të Dini që Reklamat Tuaja të Konvertojnë Instagram është pjesë e kompanisë Facebook, por ja si e shpjegon Carolyn Everson, Global Marketing Solutions @Facebook Në Facebook, ju ndiqni njerzit me të cilët jeni të lidhur, miqtë, kompanitë me të cilat keni lidhje apo njohje, etj. Në Instagram njerzit ndjekin Read more about Reklamat në Instagram: Çfarë iu Duhet të Dini që Reklamat Tuaja të Konvertojnë[…]

Kuptoni 5 Mënyrat Që iu Sigurojnë Efektivitetin e Fushatës në Facebook

Kuptoni 5 Mënyrat Që iu Sigurojnë Efektivitetin e Fushatës në Facebook Të krijoni një fushatë reklamimi që është efektive, përfshin më shumë se thjesht të shfaqni reklamën tuaj në Facebook. Sigurisht që mund të ndodhë edhe që të keni sukses në këtë formë, por ju duhet që gjithmonë të siguroheni të merrni në konsideratë 5 Read more about Kuptoni 5 Mënyrat Që iu Sigurojnë Efektivitetin e Fushatës në Facebook[…]

10 Hapa Të Domosdoshëm Për T’u Ndjekur Kur Krijoni Një Fushatë Reklamimi në Facebook

10 Hapa Të Domosdoshëm Për T’u Ndjekur Kur Krijoni Një Fushatë Reklamimi në Facebook Përtej të qënit një Rrjet Shoqëror, Facebook është një platformë fantastike dhe mjaft fitimprurëse për aksionerët e saj. Në këtë kuadër Facebook përpiqet vazhdimisht të sjellë një eksperiencë përdorimi sa më të thjeshtë dhe sa më të dobishme për reklamuesit dhe Read more about 10 Hapa Të Domosdoshëm Për T’u Ndjekur Kur Krijoni Një Fushatë Reklamimi në Facebook[…]

4 Këshilla Për Reklamim Të suksesshëm Në Facebook

4 Këshilla Për Reklamim Të Suksesshëm Në Facebook

Mësoni këto 4 teknika të Reklamimit në Facebook   Ka nga të gjitha llojet e reklamave që shikojmë të shfaqen në Facebook. Disa nga këto reklama janë të shkëlqyera dhe disa thjesht janë duke zbrazur llogaritë bankare të personit që po i reklamon ato. Është shumë e rëndësishme që ju të kuptoni plotësisht Fushatat në Read more about 4 Këshilla Për Reklamim Të Suksesshëm Në Facebook[…]

Facebook Marketing: Të fillosh një Biznes Online

Të Reklamosh në Facebook Biznesin Tënd Tashmë është e qartë se trendi më i ri është të bëhesh pjesë e një rrjeti të gjerë social siç është Facebook. Si individ, në Facebook ju do të jeni në gjendje të qëndroni në kontakt me miqtë tuaj por në të njëjtën kohë të njihni të gjitha kompanitë, ofertat Read more about Facebook Marketing: Të fillosh një Biznes Online[…]

Fakt: Reklamimi Botërisht ka Kaluar në Rrjetet Sociale

Të vendosni se si do t’i shpenzoni buxhetet tuaja të marketingut mund të bëhet i vështirë. Por a e dini se reklamimi në Mediat Sociale: Google, Twitter apo Facebook gjithashtu është edhe më i lirë? Fushatat në mediat sociale janë më pak të kushtueshme se marketingu direkt, reklamat televizive. Edhe pse ju mund të mos Read more about Fakt: Reklamimi Botërisht ka Kaluar në Rrjetet Sociale[…]