5 Arsye Pse Bizneset Duhet Të Përdorin Mediat Sociale

5 Arsye Pse Bizneset Duhet Të Përdorin Mediat Sociale Pavarësisht se çfarë ju jeni duke orfuar për blerësit tuaj, përdorimi i Mediave Sociale si një mjet marketingu mund t’ju ndihmojë të rrisni potencialin e brandit tuaj pse jo edhe të portofolit. Ka shumë arsye pse bizneset duhet të përdorin mediat sociale, por sot kam zgjedhur Read more about 5 Arsye Pse Bizneset Duhet Të Përdorin Mediat Sociale[…]

Si Të Përdorni Platformat Freelance Për Të Punuar Online

Si Të Përdorni Platformat Freelance Për Të Punuar Online Dhe Të Fitoni Para Për tju treguar se sa e gjerë është hapësira se ku dhe si ju mund të punoni online, çdo jave ju do të keni të paktën një opsion se si të filloni që sot të punoni online dhe të fitoni para. Sot Read more about Si Të Përdorni Platformat Freelance Për Të Punuar Online[…]

Një Adresë Viabox Për Blerjet Tuaja Online

Një Adresë Viabox Për Blerjet Tuaja Online Kohët e fundit më është kërkuar të bëj konsulencën e një kompanie amerikane në lidhje me prezencën e saj online. Kjo kompani, Viabox,  është e lokalizuar në Oregon, Shtetet e Bashkuara dhe si profil të aktivitetit të saj ka “package forwarding”, e thënë më qartë, kjo kompani vendos Read more about Një Adresë Viabox Për Blerjet Tuaja Online[…]

Reklamat në Instagram: Çfarë iu Duhet të Dini që Reklamat Tuaja të Konvertojnë

Reklamat në Instagram: Çfarë iu Duhet të Dini që Reklamat Tuaja të Konvertojnë Instagram është pjesë e kompanisë Facebook, por ja si e shpjegon Carolyn Everson, Global Marketing Solutions @Facebook Në Facebook, ju ndiqni njerzit me të cilët jeni të lidhur, miqtë, kompanitë me të cilat keni lidhje apo njohje, etj. Në Instagram njerzit ndjekin Read more about Reklamat në Instagram: Çfarë iu Duhet të Dini që Reklamat Tuaja të Konvertojnë[…]

Kuptoni 5 Mënyrat Që iu Sigurojnë Efektivitetin e Fushatës në Facebook

Kuptoni 5 Mënyrat Që iu Sigurojnë Efektivitetin e Fushatës në Facebook Të krijoni një fushatë reklamimi që është efektive, përfshin më shumë se thjesht të shfaqni reklamën tuaj në Facebook. Sigurisht që mund të ndodhë edhe që të keni sukses në këtë formë, por ju duhet që gjithmonë të siguroheni të merrni në konsideratë 5 Read more about Kuptoni 5 Mënyrat Që iu Sigurojnë Efektivitetin e Fushatës në Facebook[…]

Facebook Marketing: Të fillosh një Biznes Online

Të Reklamosh në Facebook Biznesin Tënd Tashmë është e qartë se trendi më i ri është të bëhesh pjesë e një rrjeti të gjerë social siç është Facebook. Si individ, në Facebook ju do të jeni në gjendje të qëndroni në kontakt me miqtë tuaj por në të njëjtën kohë të njihni të gjitha kompanitë, ofertat Read more about Facebook Marketing: Të fillosh një Biznes Online[…]

Fakt: Reklamimi Botërisht ka Kaluar në Rrjetet Sociale

Të vendosni se si do t’i shpenzoni buxhetet tuaja të marketingut mund të bëhet i vështirë. Por a e dini se reklamimi në Mediat Sociale: Google, Twitter apo Facebook gjithashtu është edhe më i lirë? Fushatat në mediat sociale janë më pak të kushtueshme se marketingu direkt, reklamat televizive. Edhe pse ju mund të mos Read more about Fakt: Reklamimi Botërisht ka Kaluar në Rrjetet Sociale[…]

Facebook Lite – Mundësi më shumë për vendet në zhvillim

Mundësitë e rritjes së reklamimit online Facebook ka prezantuar aplikacionin më të ri i cili quhet Facebook Lite. – Një aplikacion qe ka si qëllim zgjerimin e shtrirjes së Facebook sidomos në vendet në zhvillim ku telekomunikacioni është jo shumë I zhvilluar. Ky aplikacion ndihmon përdoruesit Android, të cilët përdorin telefonat celularë në vende ku mungon Read more about Facebook Lite – Mundësi më shumë për vendet në zhvillim[…]