Fushatat në Mediat Sociale Shumëfishojnë Vizitorët

Në një tjetër studim të realizuar për bizneset në Çikago, kryer nga Profesori Rich Gordon dhe CEO i kompanisë Syndio Social, Zachary Johnson, rezultoi se mediat e njohura si Facebook dhe Twitter j’u çojnë faqeve web të kompanive 50% më shumë vizitorë se kanë pasur më parë!

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.