Në Nëntor Ndiqeni Bob Proctor në Serbi

Në Nëntor Ndiqeni Bob Proctor në Serbi

Ju mund të zgjidhni të jeni prezent në event ose mundeni ta ndiqni Live. 

REZERVONI KËTU 

order

Çfarë qëllimi ka ky Event Live? 

  1. Përcaktimi dhe arritja e Qëllimeve
  2. Të kuptojmë diferencën mes asaj që ne dimë dhe asaj që ne bëjmë
  3. Si ta përdorni mendjen tuaj për të arritur atë që dëshironi
  4. Identifikimi dhe shmagia e situatave që sabotojnë mendimin tuaj
  5. Magjia e qëndrimeve
  6. Si t’i ndaloni ata që keni pranë, që t’ju ndikojnë në atë çfarë mendoni.

Shikoni më poshtë për tarifat dhe një video të shkurtër nga Bob Proctor.

Live Event Purpose:

• Defining and achieving goals – if you know how to reach the goal, then it probably isn’t the right goal

• Understanding the difference between what you know and what you do – just knowing something doesn’t get results; you must change the behavior to change results.

• How to use your mind to get what you want – learn secrets to unlock its deepest potential.

• Identify and avoid toxic landmines that sabotage your thinking.

• The magic of attitude – you must give energy to get energy back. It starts with you.

• How to stop those around you from controlling what you think – with tools to reprogram participants to think great thoughts about themselves, their family, their job and the company they work for.

 

Ju mund të zgjidhni të jeni prezent në event ose mundeni ta ndiqni Live. 

 

live-stream

Për të qënë prezent në event në Beograd

REZERVONI KËTU 

screenshot-9

-2782Days -1Hours -17Minutes -33Seconds

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.