Si Të Përdorni Platformat Freelance Për Të Punuar Online

Si Të Përdorni Platformat Freelance Për Të Punuar Online Dhe Të Fitoni Para Për tju treguar se sa e gjerë është hapësira se ku dhe si ju mund të punoni online, çdo jave ju do të keni të paktën një opsion se si të filloni që sot të punoni online dhe të fitoni para. Sot Read more about Si Të Përdorni Platformat Freelance Për Të Punuar Online[…]

Një Adresë Viabox Për Blerjet Tuaja Online

Një Adresë Viabox Për Blerjet Tuaja Online Kohët e fundit më është kërkuar të bëj konsulencën e një kompanie amerikane në lidhje me prezencën e saj online. Kjo kompani, Viabox,  është e lokalizuar në Oregon, Shtetet e Bashkuara dhe si profil të aktivitetit të saj ka “package forwarding”, e thënë më qartë, kjo kompani vendos Read more about Një Adresë Viabox Për Blerjet Tuaja Online[…]

Reklamat në Instagram: Çfarë iu Duhet të Dini që Reklamat Tuaja të Konvertojnë

Reklamat në Instagram: Çfarë iu Duhet të Dini që Reklamat Tuaja të Konvertojnë Instagram është pjesë e kompanisë Facebook, por ja si e shpjegon Carolyn Everson, Global Marketing Solutions @Facebook Në Facebook, ju ndiqni njerzit me të cilët jeni të lidhur, miqtë, kompanitë me të cilat keni lidhje apo njohje, etj. Në Instagram njerzit ndjekin Read more about Reklamat në Instagram: Çfarë iu Duhet të Dini që Reklamat Tuaja të Konvertojnë[…]

Kuptoni 5 Mënyrat Që iu Sigurojnë Efektivitetin e Fushatës në Facebook

Kuptoni 5 Mënyrat Që iu Sigurojnë Efektivitetin e Fushatës në Facebook Të krijoni një fushatë reklamimi që është efektive, përfshin më shumë se thjesht të shfaqni reklamën tuaj në Facebook. Sigurisht që mund të ndodhë edhe që të keni sukses në këtë formë, por ju duhet që gjithmonë të siguroheni të merrni në konsideratë 5 Read more about Kuptoni 5 Mënyrat Që iu Sigurojnë Efektivitetin e Fushatës në Facebook[…]