Në Nëntor Ndiqeni Bob Proctor në Serbi

Në Nëntor Ndiqeni Bob Proctor në Serbi Ju mund të zgjidhni të jeni prezent në event ose mundeni ta ndiqni Live.  REZERVONI KËTU  Çfarë qëllimi ka ky Event Live?  Përcaktimi dhe arritja e Qëllimeve Të kuptojmë diferencën mes asaj që ne dimë dhe asaj që ne bëjmë Si ta përdorni mendjen tuaj për të arritur Read more about Në Nëntor Ndiqeni Bob Proctor në Serbi[…]

Një Adresë Viabox Për Blerjet Tuaja Online

Një Adresë Viabox Për Blerjet Tuaja Online Kohët e fundit më është kërkuar të bëj konsulencën e një kompanie amerikane në lidhje me prezencën e saj online. Kjo kompani, Viabox,  është e lokalizuar në Oregon, Shtetet e Bashkuara dhe si profil të aktivitetit të saj ka “package forwarding”, e thënë më qartë, kjo kompani vendos Read more about Një Adresë Viabox Për Blerjet Tuaja Online[…]

Reklamat në Instagram: Çfarë iu Duhet të Dini që Reklamat Tuaja të Konvertojnë

Reklamat në Instagram: Çfarë iu Duhet të Dini që Reklamat Tuaja të Konvertojnë Instagram është pjesë e kompanisë Facebook, por ja si e shpjegon Carolyn Everson, Global Marketing Solutions @Facebook Në Facebook, ju ndiqni njerzit me të cilët jeni të lidhur, miqtë, kompanitë me të cilat keni lidhje apo njohje, etj. Në Instagram njerzit ndjekin Read more about Reklamat në Instagram: Çfarë iu Duhet të Dini që Reklamat Tuaja të Konvertojnë[…]

10 Hapa Të Domosdoshëm Për T’u Ndjekur Kur Krijoni Një Fushatë Reklamimi në Facebook

10 Hapa Të Domosdoshëm Për T’u Ndjekur Kur Krijoni Një Fushatë Reklamimi në Facebook Përtej të qënit një Rrjet Shoqëror, Facebook është një platformë fantastike dhe mjaft fitimprurëse për aksionerët e saj. Në këtë kuadër Facebook përpiqet vazhdimisht të sjellë një eksperiencë përdorimi sa më të thjeshtë dhe sa më të dobishme për reklamuesit dhe Read more about 10 Hapa Të Domosdoshëm Për T’u Ndjekur Kur Krijoni Një Fushatë Reklamimi në Facebook[…]

4 Këshilla Për Reklamim Të suksesshëm Në Facebook

4 Këshilla Për Reklamim Të Suksesshëm Në Facebook

Mësoni këto 4 teknika të Reklamimit në Facebook   Ka nga të gjitha llojet e reklamave që shikojmë të shfaqen në Facebook. Disa nga këto reklama janë të shkëlqyera dhe disa thjesht janë duke zbrazur llogaritë bankare të personit që po i reklamon ato. Është shumë e rëndësishme që ju të kuptoni plotësisht Fushatat në Read more about 4 Këshilla Për Reklamim Të Suksesshëm Në Facebook[…]